Nahajate se tukaj

Želite postati naš partner?

Želite postati del mreže Yokohama pnevmatik v Sloveniji? Prijavite se preko spodnjega obrazca in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času ter uredili vse potrebno, da boste lahko vašim strankam zagotavljali le najboljšo storitev.

Če imate dodatna vprašanja glede partnerstva, pokličite na 01 759 15 00 ali preko elektronskega sporočila na info@yokohama-online.si in z veseljem vam bomo pomagali. 

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.