Nahajate se tukaj

Yokohamin partner Chelsea FC zmagal "FA Cup"

chelsea_wins_2018

Yokohama z velikim ponosen sporoča, da je Chelsea FC, s katerim ima uradno partnersko razmerje, zmagala in osvojila pokal Emirates FA v Angliji 19.5.2018 na t.i. "FA Cup".

FA Cup je eden izmed najstareših nogometnih turnirjev na svetu, odprt za vse klube v Angliji. Chelsea FC je osvojil osmi pokal FA in prvič po šestih sezonah. Zmaga Chelsea FC na FA Cup, sledi še zmaga v FA ženskega pokala ter še FA mladinskega pokala, kar je impresivno, saj se je prvič v zgodovini zgodilo to, da je v vseh 3 tekmovalnih zmagal isti klub v eni sezoni.

Yokohama strmi k temu, da skuša dvigniti ime YOKOHAMA TIRES v eno izmed najbolj prepoznavnih na svetu. Yokohama, kot vodilna znamka v proizvodnji odličnih pnemvatik, želi konstantno izboljševati tehnike in veščine svojih zaposlenih, da tako kot športniki v Chelsea FC, odlično sodelujejo skupaj kot ekipa proti konkurenci.

Yokohama Rubber in Chelsea FC sta začela 5-letno partnerstvo že od sezone 2015-2016.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.