Nahajate se tukaj

Yokohama v pomoči za Zahodno Afriko

Trenutno na terenskem reliju od Budimpešte na Madžarskem do Freetona, Sierra Leone sodeluje približno 250 avtomobilov. Miting poteka vsako drugo leto in prinese približno 700.000 do 900.000 evrov pomoči v Zahodno Afriki.

Ekipa "Aurora for Good" prihaja iz Islandije, družina, ki stoji za njo, pa je svojo Toyoto Land Cruiser 90 (1997) podarila Unicefu ​​v Sierra Leoneu in na konec relija tudi ponudila več denarnih donacij.

"Avtomobil so dodelili porodnišnici na podeželju v Sierra Leoneu," pravi Thorolfur Gunnarsson, ki bo z ženo Margret Jonsdottir prevozil približno 9000 km. V 17 dneh se bo par vozil skozi 10 držav in hkrati zbiral sredstva za otroke Unicefa.

Vozilo Toyota potuje z Islandije, YOKOHAMA in Dekkjahöllin pa sta ekipo sponzorirala z novim kompletom pnevmatik Yokohama Geolandar MT, ki jim bodo med dirko dobro ustrezale. Yokohama Geolandar MT G003 je njihova guma za to dirko.

Aurora for Good: https://www.facebook.com/auroraforgood/ 

Unicefova stran za donacije: https://unicef.is/safna-aheitum-fyrir-unicef-og-gefa-serutbuinn-fjolskyl...

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.