Nahajate se tukaj

Yokohama tudi na novi Subaru Imprezi!

Yokohama z vrhunskimi pnevmatikami niza uspehe enega za drugim. Podjetje Fuji Heavy Industries Ltd. se je odločilo za tovarniško vgradnjo pnevmatik Yokohama na novo Subaru Imprezo

Na Japonskem in v Avstraliji je bila izbrana pnevmatika Yokohama ADVAN Sport V105 (225/40R18 88W na Japonskem, 225/40R18 92W v Avstraliji), v Severni Ameriki pa Yokohama AVID S34 (P225/40R18 88V). Vsem Japonskim Imprezam bo dodan še Yokohamin set za nujne primere, v katerem bodo vsi pripomočki za popravilo počene pnevmatike.  

Pnevmatika Yokohama ADVAN Sport V105 je letna pevmatika, ki je bila razvita za zelo zmogljive avtomobile premium razreda ter nudi vrhunsko udobje in varnost. Yokohama AVID S34 pa je letno-zimska pnevmatika, ki nudi izjemno varnost in učinkovito porabo goriva.

Kombinacija nove Subaru Impreze in pnevmatik YOKOHAMA vozniku zagotavlja brezskrbnost, varnost, udobje in izjemne užitke v vožnji.

 

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.