Nahajate se tukaj

Yokohama se vrača z A008P

Yokohama je na novinarski konferenci v Ženevi naznanila vrnitev Yokohama A008P pnevmatike, ki predstavlja eno pomembnejših pnevmatik družbe. Dostopna bo v dveh dimenzijah 205/55ZR16 za sprednja kolesa ter 245/45ZR16 94W za zadnja. Prodaja v Evropi je načrtovana v začetku jeseni 2017.

Originalna Yokohama A008P je bila prvič predstavljena leta 1989. Po prejetju Porschejevega tehničnega certifikata, je bila pnevmatika nameščena kot originalna oprema na Porsche 911 tip 964. Yokohama A008P že od takrat tlakuje pot Porschejevi stalni uporabi Yokohaminih pnevmatik, vključno z današnjo vodilno pnevmatiko ADVAN Sport V105. Yokohama A008P je močno prispevala k globalnemu širjenju blagovne znamke Yokohama in s tem postala zgodovinsko pomembna pnevmatika.  

Prototip nove Yokohama A008P pnevmatike je na ogled na Yokohamini stojnici, na letošnjem 87. avtomobilskem sejmu v Ženevi, in sicer kar na Porsche 911 930 Turbo kabrioletu iz leta 1989. Promocija je omogočena s strani muzeja klasičnih modelov Porsche.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.