Nahajate se tukaj

Yokohama Rubber Co., Ltd. pometla s konkurenco - SEMA 2019

Ste že slišali za SEMA Show v Las Vegasu?

Na letošnjem SEMA Show-u, ki je trajal od 5. do 8. novembra, je Yokohama Rubber Co., Ltd. osvojila vse tri nagrade v kategoriji pnevmatike in povezani produkti.

Za tiste, ki SEMA Show-a ne poznate: je vodilni svetovni dogodek na področju avtomobilskih izdelkov. Razdeljen je na 12 oddelkov, udeleži pa se ga več kot 2.400 razstavljavcev. Pritegne najbistrejše ume iz avtomobilske industrije, najbolj vroče izdelke in več kot 70.000 domačih in mednarodnih kupcev.

Yokohamina razstava je tako udeležencem postregla z bogato paleto pnevmatik, ki je vključevala tudi globalno vodilno blagovno znamko ADVAN in blagovno znamko GEOLANDER za SUV-je in tovornjake. Njihovo že znano visoko zmogljivost tako sedaj krasijo tri nagrade za nove izdelke (New Products Award).

GEOLANDER X-AT pnevmatika je bila imenovana za zmagovalko v kategoriji Best New Tire and Related Products, kot nova kategorija off-road pnevmatik, ki so sposobne dostaviti izjemno zmogljivost tudi v najbolj zahtevnih pogojih.

Drugo mesto je prav tako pripadalo Yokohamini znamki pnevmatik GEOLANDAR X-CV, sicer avtocestne pnevmatike namenjene crossover terenskim vozilom. Omogoča ekonomično in udobno vožnjo, krasi pa jo oznaka M+S - primerna za vožnjo v blatu in snegu. Prejela je tudi hitrostno oznako »W«, kar pomeni, da je primerna za vožnjo pri hitrosti do 270km/h.

Tretje mesto pa je zasedla ADVAN APEX V601, letna pnevmatika ultra visoke zmogljivosti. Sicer razvita posebno za severnoameriški trg in je zaznamovana z najnovejšo visokozmogljivo tehnologijo ter asimetričnim profilom. Ob pogledu nanjo se nam spomin vrne na eno zgodovinsko najbolj pomembnih Yokohaminih pnevmatik – A008.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.