Nahajate se tukaj

Yokohama prva v tekmi "Race to the Clouds"

yokohama_travis

Yokohama se je uspešno vrnila na driko zloglasnega Pikes Peak International Hill Climb, kjer je osvoijla trofejo v Porsche Cayman GT4 Clubsport Pikes Peak Hill Climb in zmago v razredu Time Attack 1. Travis Pastrana je zmagal v kategoriji Porsche Cayman GT4 Clubsport na uličnih pnevmatikah ADVAN A052 ™ , medtem ko je David Donohue osvojil zmago v Time Attack 1 na ADVAN A005 in s tem postavil rekord.

Pastrana je zmagal na dirki "Race to the Clouds" z časom 10:33.152. Donohue, ki je vozil 2017 Porsche GT3R osvojil Time Attack 1, pa z časom 9:37.152.

Yokohama je s partnerjem Porsche Motorsport v Severni Ameriki sodeloval z vsemi tekmovalci razreda ADVAN A052 ter tehnično in marketinško podporo na tem področju.

"Ta tekma, bi lahko rekli, da je bila najbolj zabavna, kar sem jih kdaj imel" je dejala Pastrana. "Nihče od nas ni imel veliko izkušenj s tem, zato smo se vsi učili drug od drugega in se s tem počutili kot ekipa. Pnevmatika Yokohama nam je omogočila, da lahko močno potisnemo svoje jeklene konjičke do konca, tudi ko je na vrhu gore začelo snežiti."

Donohue je pa dejal: "Bilo je super, da smo se združili z partnerji Porsche Motorsports North American, Porsche Colorado Springs in Yokohamo. Pikes Peak International Hill Climb je bil vedno izziv za voznika, vozilo in pnevmatike, letos pa ni bilo nobene izjeme."

"Kakšen spektakularen dan za dirko" je povedal Andrew Briggs, podpredsednik Yokohame za trženje. "Porsche Cayman GT4 Clubsport razred je prava poezija za oči. Čestitamo Porscheju, Travisu, Davidu in vsem ostalim tekmecem, da so dali vse od sebe. Počaščeni smo, da smo del te tradicionalne dirke Pikes Peak in smo presrečni nad rezultatom."

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.