Nahajate se tukaj

Yokohama praznuje 100 let!

Podjetje Yokohama Rubber Company Ltd. je bilo ustanovljeno leta 1917 na Japonskem. S konstantno zavezanostjo k ustvarjanju produktov, ki so dobri za družbo ter z uporabo materialov in procesov, ki so okolju in družbi prijazni, je Yokohama uspešno prestala prvih 100 let. V tem času se je razvila v vodilno svetovno podjetje, katerega približno 80 % posla je proizvodnja premium pnevmatik za vozila vseh vrst. Yokohama se osredotoča na razvoj produktov, ki povečujejo varnost voznikov in ponujajo energetsko učinkovitost, visoko zmogljivost in udobno vožnjo. Večina prednosti, v katerih uživajo vozniki Yokohame, je bila razvita na podlagi voženj na najbolj zahtevnih dirkalnih progah po svetu.

Mreža distibuterjev po celem svetu, visoko napredni centri za raziskave in razvoj na Japonskem, lastni testni centri po svetu, sodelovanje z vodilnimi specialisti, znanje in izkušnje ki se nabirajo vsakodnevno, so dejavniki, ki omogočajo krepitev mednarodnega položaja in prisotnost Yokohame na svetovnih trgih.

Uspešnost na področju razvoja novih tehnologij in inovacij dokazujejo mnoge prestižne mednarodne nagrade in drugačna priznanja. Yokohama sodeluje z več vodilnimi proizvajalci avtomobilov (npr. Toyota, Porsche, Subaru) in jim kot zvesti partner dobavlja pnevmatike za prvo vgradnjo, s čimer izkazuje, da je zaupanja vredno, dinamično podjetje, ki svojim deležnikom zagotavlja le najboljšo kakovost.

Svojo družbeno plat Yokohama kaže z uradnim partnerstvom z nogometnim klubom Chelsea. Močna in dolga tradicija, pomembni zgodovinski dosežki, inovacije in razvoj, neprestano iskanje možnosti za doseganje visoke kvalitete, visoka vpletenost v družbo in ponosno predstavljanje samega sebe so skupne točke NK Chelsea in Yokohame, ki želi s partnerstvom predvsem izkazati podporo (športnim) ekipam, ki dnevno garajo za doseganje uspehov na najvišjih nivojih.

Ob 100. obletnici je YOKOHAMA v odličnem položaju, ki bo podjetju tudi v prihodnosti omogočal zadovoljevanje ali celo preseganje zahtev, potreb in pričakovanj kupcev. To so ponazorili tudi z novim logotipom, ki ga bodo uporabljali tekom leta 2017. 5 rdečih črt predstavlja Yokohamino vnemo po doseganju vrhunskih rezultatov tudi v naslednjih 100 letih, povezani številki 0 pa izražata namen tesnega sodelovanja s poslovnimi partnerji, delničarji in drugimi deležniki, v želji po vzajemnem razvoju in rasti.

V podjetju Famm Co. smo veseli, da smo del Yokohamine zgodbe in trudili se bomo, da bo tako ostalo še naslednjih 100 let.

 

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.