Nahajate se tukaj

Yokohama pnevmatike kot OEM na Tesla Roadster & Roadster Sport

Ali ste vedeli, da Yokohama Rubber Co, Ltd. svoje pnevmatike kot prvo vgradnjo dobavlja tudi za Tesla Roadster in Roadster Sport avtomobile? 

Tesla Roadster je električni športni avto tovarne Tesla Motors, ki izkorišča potencial aerodinamičnega inženiringa - z rekordno zmogljivostjo in učinkovitostjo. Je najhitrejši avtomobil na svetu z rekordnimi pospeški, dosegom in zmogljivostmi. V proizvodnji je bil od leta 2008 do 2012. Velja za prvo kvalitetno električno vozilo v masovni proizvodnji. Prodali so več kot 2.400 vozil v 31 državah. Tržna cena vozila je bila 109.000$ Ameriških dolarjev, oziroma 84.000€. Roadster je prvo produkcijsko vozilo, ki je uporabilo Li-ion baterije in imelo doseg več kot 300 kilometrov. Rekordni doseg je bil 500 kilometrov.

Na klasičnem modelu so bile uporabljene pnevmatike ADVAN Neova AD07 LTS2 v dveh dimenzijah in sicer 225/45R17 97W ter 175/55R16 80W. Roadster Sport pa si je prislužil pnevmatike  ADVAN A048 LTS v dimenzijah 195/50R16 84W ter 225/45R17 90W.

Več pa si preberite na našem blogu: https://www.fammcommerce.si/blog/yokohama-pnevmatike-kot-oem-na-tesla-roadster-roadster-sport

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.