Nahajate se tukaj

Yokohama odpira nov center za testiranje pnevmatik na Japonskem

Yokohama Rubber Co., Ltd je v mestu Asahikawa na Japonskem odprla nov visokotehnološki center za testiranje zimskih in letnih pnevmatik. Tire Test Center of Hokkaido (TTCH) nosi ime po drugem največjem otoku Hokkaido na Japonskem, kjer so na nekdanji stezi za konjske dirke postavili en kilometer dolgo sneženo pisto, namenjeno za testiranje zimskih pnevmatik blagovne znamke Yokohama. V centru so v ta namen postavili tudi ledeno stezo za testiranje vožnje po ledu in v klanec, ter več različnih stez za merjenje vodljivosti na spolzkem ali mokrem terenu. V poletnih mesecih bodo center uporabljali za testiranje letnih pnevmatik v različnih vremenskih in cestnih pogojih, testirana vozila pa bodo lahko na določenih stezah dosegala hitrosti tudi do 100 kilometrov na uro.        

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.