Nahajate se tukaj

Yokohama obula novi Toyotin Prius

Yokohama Rubber Co. je danes najavila uspešno prihodnje sodelovanje s Toyota Motor Corporation, saj bo imel njihov novi popularni hibrid Prius tovarniško nameščene Yokohamine pnevmatike BluEarth E70. Nov hibrid Prius so predstavili decembra lansko leto na Japonskem, kmalu pa bo na voljo tudi v Evropi in drugod.

Letne pnevmatike BluEarth E70 spadajo pod globalno Yokohamino znamko okolju in ljudem prijaznih pnevmatik BluEarth, ki  nudijo odlične vozne lastnosti z zanesljivim upravljanjem in visokim udobjem tako na mokrem kot suhem terenu. Napredna tehnologija BluEarth pnevmatikam iz posebne gumene zmesi zagotavlja majhno obrabo in tiho vožnjo, pa tudi prihranek pri gorivu, kar velja tudi za bolj dinamične voznike. Linija BluEarth vključuje več vrst pnevmatik za različne trge, med njimi tudi pnevmatiko BluEarth-A AE50 za luksuzna vozila, enoprostorce in premium kompaktna vozila.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.