Nahajate se tukaj

YOKOHAMA na VW Tiguan

vw tiguan yokohama

Yokohama Bluearth AE-50 pnevmatika, dimenzije 215/65R17 99V, se je uvrstila kot prvo-vgradnja za vsa VW Tiguan vozila, prodana na Ruski trg. Podjetje Volkswagen Group Russia se je odločilo, da pokrijejo svojo prvo-vgradnjo za VW Tiguan-a še na dimenziji 215/65R17 99V, saj se jim je dimenzija 235/55R18 100V, katera je prisotna na VW Tiguan-ih že od Junija 2017, tako dobro obnesla.

Volkswagen-ov Sistem Ocenjevanja (VSO) je pripeljal Yokohamo kot prvo-vgradnjo na VW Jetta že leta 2016, in to je tudi bila prva Yokohamina pnevmatika, izbrana kot prvo-vgradnja pri Volkswagen Group Russia.

Pnevmatika Bluearth AE-50 ima ekstremen oprijem na mokrem, rada varčuje z gorivom tudi pri dinamični vožnji ter odlične vozne lastnosti z visokim udobjem. 

 

https://www.yokohama-online.si/izdelki/yokohama-bluearth-ae-50

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.