Nahajate se tukaj

Yokohama kot prvovgradnja na Škoda Kodiaq

skoda_kodiaq

Yokohama je danes objavila, da od Aprila 2018 lahko BluEarth-A AE-50, opazite tudi na čisto novih Škoda Kodiaq, kot prvovgradnja. Pnevmatike BluEarth-A AE-50 se za Škoda Kodiaq dobavljajo v dveh velikostih in sicer 235/55R18 100V in 215/65R17 99V. Kodiaq je že drugo vozilo pri znamki ŠKODA, ki bo serijsko opremljeno z Yokohama pnemvatikami, saj je od Novembra 2016 Škoda Octavia opremljena z 205/55R16 91V ali 195/65R15 91H.

Pnevmatike "BluEarth-A AE-50", ki so bile razvite v okviru "YOKOHAMA Vožnja do Užitka", so pnevmatike z odličnim oprijemom na mokri podlagi. Zagotavljajo odlične vozne zmogljivosti in udobje pri različnih cestnih pogojih.

Volkswagen AG visoko ceni pnevmatike BluEarth-A AE-50, kar dokazuje z uporabo pnevmatik na svojih Tiguan in Jetta ter Kodiaq in Octavia.

 

Vir: http://www.y-yokohama.com/release/?id=3032&lang=en

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.