Nahajate se tukaj

Yokohama kot prvovgradnja na Lotus Elise Sport

Yokohama je objavila, da bodo, od konca leta 2018, nov LOTUS ELISE SPORT opremljen z Yokohama Advan Sport V105 pnevmatikami. Po dolgih testih in vožnjah z primerljivimi gumami, se je podjetje Lotus Cars odločilo, da bo eden izmed njihovih glavnih prodajnih avtomobilov LOTUS ELISE SPORT dobil nove čevlje. Pnevmatike Yokohama Advan Sport V105 se bodo za Lotus Elite Sport dobavljale v dveh dimenzijah, in sicer... 195/50R16 84W Advan Sport V105 za sprednji del in  225/45R17 91W Advan Sport V105 za zadnji del.
 
... vrhunski avto se bo končno vozil z vrhunskimi pnevmatikami.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.