Nahajate se tukaj

YOKOHAMA GEOLANDAR - 2020 Dakar Rally

Tokio - Yokohama Rubber Co., Ltd., je sporočil, da bo avtomobil, opremljen s pnevmatikami GEOLANDAR M / T G003 za SUV-je in tovornjake, tekmoval na reliju Dakar 2020, ki bo trajal od 5. do 17. januarja. 

Avtomobil z GEOLANDAR bo KORANDO DKR, ki ga vozita Oscar Fuertes Aldanondo in Diego Vallejo za SSANGYONG MOTORSPORT / SODICARS RACING. Isti avtomobil in voznika so na reliju Dakar januarja 2019 dosegli tretje mesto v razredu bencinskih dvokolesnih pogonov razreda T1.3. 

Letos bo ekipa znova tekmovala v razredu T1.3.

V zadnjih letih je reli Dakar potekal v Južni Ameriki, miting 2020 pa bo v Savdski Arabiji, in sicer v 12 etapah, ki pokrivajo celotno državo, katere večina je seveda puščava. Rally se bo začel v Jeddah 5. januarja in zakčjučil v Qiddiyi 17. januarja (slika zemljevida spodaj). Pot prve izdaje Dakarja v Savdski Arabiji raziskuje ogromna prostranstva največje države na Bližnjem vzhodu. Vozniki in posadke se bodo tako spopadli s skupno 7500 km proge, od tega 5000 km "specialcev", od tega pet daljših od 450 km. V deželi, kjer je kraljuje puščava, bo 75% relija namenjenih pesku ... vsem vrstam peska.

Pnevmatike GEOLANDAR M / T G003 želijo navdušiti ljubitelje terenske vožnje s pnevmatikami, ki zagotavljajo vrhunsko zmogljivost na vseh terenskih prizoriščih, od blata do kamenja, umazanije in gramoza. Podjetje si nenehno prizadeva podaljšati življenjsko dobo pnevmatik s povečanjem njihove trajnosti in odpornosti proti obrabi. Poleg tega je zavzetost razvojnega tima, da ustvari zasnovo pnevmatik, ki krepi off-road podobo vozila, prispevala k agresivnemu izgledu pnevmatike, katera izpolnjuje potrebe uporabnikov, da uživajo v terenski vožnji. 

GEOLANDAR M / T G003 ima močan uspeh pri doseganju vrhunskih zmogljivosti na avtomobilskih športnih dogodkih, tudi na zmagovalnem avtomobilu na sprinterski vzdržljivostni terenski dirki APL SMOKIN 'WHEELS 2018, ki je potekala v Guamu.

Tehnološka strategija, začrtana v srednjeročnem načrtu upravljanja podjetja Yokohama Rubber (GD2020), je udeležba v avtomobilskih športnih dejavnostih ključnega pomena za prizadevanja podjetja, da postanejo vodilni v razvoju novih tehnologij pnevmatik. Yokohama Rubber se zato udeležuje najrazličnejših dogodkov na Japonskem in po vsem svetu, od dirk formule in turnih avtomobilov do off-road in karting dirk.

Zemljevid poti najdete na: https://www.dakar.com/en/overall-route

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.