Nahajate se tukaj

Yokohama dobavlja svojo konceptno pnevmatiko za Maruti Suzuki India Concept EV

Iz Yokohame so sporočili, da so razvili konceptno pnevmatiko v svoji varčni blagovni znamki BluEarth za novo konceptno električno vozilo Maruti Suzuki India Limited, koncept FUTURO-e. Razvili so pnevmatiko, ki temelji na konceptu "pnevmatike z močnim in elegantnim dizajnom za novo generacijo mestnih SUV-jev". Yokohama Rubber je s kombinacijo velikih utoriov, značilnih za zmogljive SUV-je, ter manjših rebrastih utorov, ki ji povezujemo z bolj elegantnimi vozili, ustvarila zasnovo, primerno za novo generacijo mestnih SUV-jev. Auto Expo 2020 je avtomobilski sejem, ki se vsako drugo leto odvija v Indiji.Prejšnji Expo leta 2018 je obiskalo več kot 600.000 obiskovalcev, ki si je ogledalo produkte predstavljene s strani 119 podjetij.

Več najdete na: https://www.fammcommerce.si/blog/yokohama-dobavlja-svojo-konceptno-pnevm...

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.