Nahajate se tukaj

YOKOHAMA BluEarth-XT AE61 - letna pnevmatika za urbane SUV-je

Podjetje Yokohama Rubber Co., Ltd je sporočilo, da pričenja s čezmorsko prodajo pnevmatike BluEarth-XT AE61.

BluEarth-XT AE61 je letna pnevmatika, ki je bila razvita posebej za uporabo na urbanih crossover SUV-jih. Pnevmatika zagotavlja izjemne vozne zmogljivosti, ki jih vozniki potrebujejo na mestnih ulicah in avtocestah, kot tudi tiho vožnjo, ki prispeva k udobju znotraj kabine SUV-ja. Poleg tega odpornost pnevmatike na neenakomerno obrabo omogoča dolgo življenjsko dobo.

Več si preberite na naši blog objavi.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.