Nahajate se tukaj

YOKOHAMA BluEarth-GT AE51- Grand Touring pnevmatika

Yokohama za to pomlad napovedala širitev tržišča za grand touring pnevmatiko BluEarth-GT AE51.

Za pnevmatiko, ki je luč sveta ugledala na Japonskem lansko leto, naj bi se nova tržišča odprla v Evropi, Aziji, na Bližnjem vzhodu, Latinski Ameriki, Oceaniji in Afriki. Na voljo naj bi bila v 66-tih dimenzijah, vse od 245/35R19 93W pa do 155/65R14 75H. Pnevmatika je bila razvita kot grand touring pnevmatika za limuzine srednjega razreda. Zasnovana je tako, da dostavi vsestransko zmogljivost, vključno z vrhunsko okretnostjo, udobjem in okolju prijazne funkcije.

Več pa si preberite v naši blog objavi.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.