Nahajate se tukaj

YOKOHAMA ADVAN Sport V107 - nova letna pnevmatika za osebna vozila

YOKOHAMA ADVAN Sport V107

Podjetje Yokohama je sporočilo, da bodo marca 2022 pričeli s prodajo nove letne pnevmatike za osebna vozila ADVAN Sport V107, ki bo nasledila ADVAN SPORT V105.

Gre za visoko zmogljivo pnevmatiko za uporabo na športnih vozilih, med drugimi tudi za SUV in električna vozila. ADVAN V107 je že uporabljena kot prva vgradnja na številnih vodilnih svetovnih premium vozilih, med njimi BMW M in Mercedes AMG.

Podjetje Yokohama z razvojem profila V107 zagotavlja visoko stopnjo uravnoteženosti vseh ključnih lastnosti, ki zagotavljajo izjemen oprijem na mokrem cestišču, omogočajo športen način vožnje in visoko stopnjo udobja. 

Pnevmatika bo dostopna v 30-ih dimenzijah, vse do konca leta 2022 pa se bo ponudba povečala na več kot 80 dimenzij. 

Več si lahko ogledate na: https://www.y-yokohama.com/brand/tire/advan/v107lp/

 

 

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.