Nahajate se tukaj

Vulkanizerstvo MULEJ, dolgoletni partner Yokohame

Predstavljamo vam našega dolgoletnega partnerja, Vulkanizerstvo Mulej, kjer prodajajo in montirajo Yokohama pnevamtike že vrsto let. Lastnik Dejan Mulej pravi, da boljše pnevmatike kot je Yokohama zaenkrat ni videl, zato jo brez zadržkov ponuja vsem svojim strankam, saj ve, da bodo stranke varne na cesti in zadovoljne pri vožnji.

Obiščite ga in se prepričajte sami...

 

Vulkanizacija Mulej Dejan Mulej s.p.

Ulica Tončke Čečeve 17

3230 Šentjur

Telefon: (03) 749 17 10

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.