Nahajate se tukaj

Visoko zmogljive pnevmatike Yokohama za najzahtevnejše kupce

Yokohama Rubber Group je ugledni japonski proizvajalec in dobavitelj pnevmatik za najuglednejše svetovne proizvajalce vozil. Tako jih na svoja udobna športna in zmogljiva luksuzna vozila že tovarniško nameščajo pri Porscheju, Audiju in Mercedes Benzu, vanje pa je obuta tudi vrsta drugih vozil znamk Dodge, Chrysler, Citroën, Fiat, Lancia, Lexus, Honda, Lotus, Mazda, Mitsubishi, Smart, Nissan, Peugeot, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota in Volkswagen. Yokohama pnevmatike sodijo v premium razred in so primerljive s konkurenčnimi pnevmatikami blagovnih znamk Michelin, Continental, Goodyear, Bridgestone, Pirelli in Dunlop.

Za voznike, ki zahtevajo najboljše za svoj način vožnje, bodo najprimernejše pnevmatike Advan Sport, ki jih nameščajo na vozila v tovarnah Audi, Mercedes Benz in Porsche. Za luksuzna in premium kompaktna vozila ter enoprostorce so primerne pnevmatike BluEarth, ki ponujajo odlične vozne lastnosti, zanesljivo upravljanje in visoko udobje, hkrati pa so to pnevmatike z najnižjo porabo goriva - tudi pri dinamični vožnji - ter pnevmatike, ki nudijo ekstremno dober oprijem na mokrem cestišču.

Za luksuzna SUV vozila z visokimi premeri pnevmatik (do 26 col) bo primerna pnevmatika Parada, medtem ko bo za udobje vožnje v SUV kompaktnih in terenskih SUV in 4x4 vozilih poskrbela pnevmatika Geolandar, ki bo vaš vedno zanesljivi partner v še tako zahtevni terenski pustolovščini. Kamor koli vas bo zanesla pot, boste uživali v udobju tako v mestih kot na avtocestah in na drugih zahtevnih brezpotjih.  Seveda so pnevmatike Yokohama tudi odlična izbira za lahka gospodarska vozila, tako za dostavna in kombi vozila, pestra pa je ponudba pnevmatik tudi za tovorna vozila s prikolicami in avtobuse.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.