Nahajate se tukaj

Pnevmatike YOKOHAMA kot prva vgradnja - Porsche Cayenne (E3)

Yokohama je sporočila, da so s podjetjem Porsche podpisali pogodbo za prvo vgradnjo pri novem Porsche Cayenne (E3). To je vnuk originalnega Cayenne-a iz leta 2002, ki pa je najlažji in najhitrejši Porsche Cayenne do sedaj. Še vedno ostaja kralj med vozniku prijaznimi SUV-ji, kar poudarjata izboljšana tehnologija šasije ter manjša teža.

Krasile ga bodo izjemne Advan V105 Yokohama pnevmatike dimenzije 285/35ZR22 (106Y) XL. Pnevmatike Yokohama so zasnovane tako, da zagotavljajo boljše delovanje, doprinesejo k večji varnosti in vas peljejo dlje...

Izjemne pnevmatike za izjemen SUV!

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.