Nahajate se tukaj

Pnevmatike YOKOHAMA kot prva vgradnja na TOYOTA Prius

YOKOHAMA Rubber je s podjetjem TOYOTA Motor Corporation podpisalo dogovor o prvi vgradnji na vozilih Toyota Prius, ki je tudi v Sloveniji poznano kot eno od prvih hibridnih vozil. Pnevmatike bodo kot prva vgradnja v dimenziji 215/45 R17 87W. Pnevmatike Yokohama so kot prva vgradnja prisotne na vozilih Toyota Prius, ki so izdelani po decembru 2018, v taki obliki pa bodo vozila v prodaji na celotnem svetovnem tržišču. Pnevmatike YOKOHAMA s tem samo še dodatno potrjujejo svojo visoko kvaliteto in uvrstitev med premium pnevmatike.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.