Nahajate se tukaj

Nove letne pnevmatike v YOKOHAMINI ponudbi

Yokohama v letu 2017 praznuje 100. obletnico obstoja, kar je brez dvoma rezultat trdega dela in inovativnih pristopov k razvoju novih produktov. Z letošnjo pomladjo Yokohama predstavlja kar nekaj novosti, ki bodo dopolnile in nadgradile ponudbo letnih pnevmatik.

 

Že lani jeseni smo predstavili novo pnevmatiko YOKOHAMA Geolandar A/T G015. Pnevmatika je zmogljiva na vseh terenih in v vseh vremenskih razmerah. Je odporna na reze in preseke, zagotavlja odličen oprijem na mokrem, je tiha, se počasi in enakomerno obrablja in nudi veliko udobja.

Popolna novost je YOKOHAMA ADVAN Fleva V701 - pnevmatika primerna za športna vozila, klasične limuzine in kompaktne avtomobile. Z atraktivnim in optimiziranim profilom je najboljša pnevmatika v skupini ADVAN Sport in zagotavlja odličen oprijem in stabilnost na cesti.

V prvi polovici leta gre v proizvodnjo pnevmatika YOKOHAMA BluEarth ES32, katere glavne prednosti so odličen oprijem na mokrem, varčevanje z gorivom, stabilnost, trajnost in doseganje visokih kilometrin.

 

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.