Nahajate se tukaj

Nova zimska potniška pnevmatika Yokohama BluEarth*Winter V906

Iz podjetja Yokohama so sporočili, da pričenjajo s prodajo nove zimske pnevmatike BluEarth* Winter V906. Namenjene so za osebna vozila v Evropi, dostopne pa bodo v tridesetih dimenzijah, vse od 225/40R18 92W do 185/65R15 88T.To je naslednik že poznanega modela V905, katerega na nadgradili na dveh ključnih področjih, ki so se zdeli pomembni evropskim voznikom: zmogljivost na snegu in ledu ter oprijem na mokrem cestišču. Pnevmatika pa je od predhodnjice obdržala visoko raven odpornosti na obrabo.

Gladki utori v obliki črke V učinkovito izpodrivajo sneg in vodo, medtem ko enotni tlačni bloki, enakomerno razporejeni po celotnem profilu, povečujejo togost pnevmatike, kar zagotavlja izjemne lastnosti oprijema na vseh zimskih cestnih površinah. 

Optimalno postavljene široke 3D lamele izboljšajo robni učinek pnevmatike ter s tem dodatno izboljša zmogljivosti na snegu in ledu.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.