Nahajate se tukaj

Napredna aerodinamična tehnologija

Yokohama Rubber Co. je v oktobru 2015 predstavila napredek v aerodinamični tehnologiji z dodatno zmanjšanim zračnim uporom pnevmatik med gibanjem. Novost, ki bo v prihodnje pripomogla k razvoju novih pnevmatik za še večjo varnost in manjšo porabo goriva, so predstavili na 44. Tokio Motor Showu na Japonskem. Napredno aerodinamično zasnovo sicer podjetje s svojimi strokovnjaki razvija že od 2010, v letu 2012 so tako s pomočjo simulacije ugotovili, da jamičasta površina na bočni strani pnevmatike preprečuje turbulenco in s tem zmanjšuje zračni upor na najmanjšo možno mero. Z investiranjem v napredne tehnologije Yokohama tako nenehno izboljšuje in razvija nove napredne pnevmatike za visokozmogljiva in luksuzna vozila, svojo kakovost pa dokazuje tudi v profesionalnem motošportu WTCC.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.