Nahajate se tukaj

Chicago Athenaeum’s 2019 Good Design Award

Dve pnevmatiki prejeli najbolj prestižno nagrado za oblikovanje na svetu - Chicago Athenaeum’s 2019 Good Design Award

Yokohama Rubber Co., Ltd., s ponosom objavlja, da sta bili dve njegovi pnevmatiki med zmagovalci nagrade Chicago Athenaeum’s 2019 Good Design Awards.

Ti dve nagrajeni pnevmatiki sta GEOLANDAR X-CV pnevmatika za visokozmogljive terenske avtomobile in pnevmatika GEOLANDAR X-AT za SUV vozila in tovornjake.

Več si preberite na: https://www.fammcommerce.si/blog/chicago-athenaeums-2019-good-design-award

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.