Nahajate se tukaj

Yokohama E51

Pošljite povpraševanje

Vrsta pnevmatike: 

BluEarth je Yokohamina "okolju, človeku in družbi prijazna" svetovna blagovna znamka pnevmatik, ki uresničuje ne samo odlične okoljske učinke, temveč zmanjšuje obremenitev voznikov, potnikov.

 
BluEarth E51 prinaša prefinjeno ravnovesje visoko zmogljivih voznih zmogljivosti, varnosti in udobja, primernih za prefinjene športne limuzine in izboljšano učinkovitost porabe goriva.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.