Nahajate se tukaj

Yokohama Rubber Co. prevzela blagovno znamko Alliance (ATG)

Ugleden proizvajalec pnevmatik iz Tokia je z nakupom podjetja Alliance Tire Group (ATG) v marcu 2016 sledil načrtom širjenja ponudbe pnevmatik za izvencestne površine. Yokohama je z nakupom delnic v vrednosti več kot 1 milijarde dolarjev v 100-% last prevzela blagovno znamko Alliance, končna pripojitev podjetij pa naj bi se zgodila 1. julija 2016.

Alliance Tire Group je v svetu zelo priznan proizvajalec gradbenih, industrijskih, kmetijskih in gozdarskih pnevmatik s sedežem v Amsterdamu, ki svojo prodajo vrši že v več kot 120 državah sveta, predvsem v Evropi in Severni Ameriki.

Yokohama bo tako z nakupom podjetja ATG razširila svojo prodajno linijo izdelkov, ki sedaj vključuje tudi pnevmatike za gospodarska vozila in delovne stroje.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.