Nahajate se tukaj

YOKOHAMA ADVAN Sport V105 - 1. vgradnja na novem modelu BMW X4

YOKOHAMA ADVAN Sport V105 kot 1. vgradnja na novem modelu BMW X4. Pnevmatike bodo na BMW X4 v dimenziji 225/60R18 104W XL in 245/50 R19 105W in sicer v run-flat izvedbi.
 

BMW X4 s svojo ekstrovertirano obliko združuje življenjski slog in zmogljivost. Združuje tisto, kar v tem segmentu ni uspelo še nikomur: značilno moč X z estetiko klasičnega kupeja. Z močnimi motorji BMW TwinPower Turbo in osnovno opremo, kot sta spremenljivo športno krmiljenje in nadzor zmogljivosti, BMW X4 kaže svoj izrazit vročekrven značaj.

Z navedenemi lastnostmi sta odličen par z YOKOHAMA ADVAN Sport V105, ki vozniku ponuja popolno razmerje športnosti in udobja, odličen oprijem na mokri podlagi, nizek kotalni upor in izredno nizek zunanji hrup pnevmatike. YOKOHAMA ADVAN Sport V105 vsebuje najnovejše napredne tehnologije, ki prihajajo iz razvojnega oddelka Yokohama Rubber Co. in zagotavljajo edinstven užitek v športnosti, a hkrati popolno udobje.
 

Več o pnevmatikah Yokohama ADVAN Sport V105 si lahko preberete na https://www.yokohama-online.si/iz…/yokohama-advan-sport-v105

Za nakup pnevmatik YOKOHAMA preverite ponudbo na prodajnih mestih YOKOHAMA na https://www.yokohama-online.si/seznam-vulkanizerjev oziroma nas kontaktirajte preko spletnega obrazca na https://www.yokohama-online.si/vsebina/posljite-povprasevanje

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si