Nahajate se tukaj

Sodelovanje Yokohama Italija s Team Bassano

Yokohama Italija in Team Bassano sta ob 8 prireditvii Abarth A112 pokala obnovila svoje partnerstvo. Zgodovinsko tekmovanje, ki se ponaša z dolgo in stabilno tradicijo je najpomembnejše v svojem razredu v Italiji.

Letošnje leto označuje 40 let od prvega tekmovanja, ki ga je osvojil legendarni Attilio Bettega leta 1977.

11. marca bo novo tekmovanje za pokal potekalo z Yokohamo kot tehničnim partnerjem in dobaviteljem pnevmaitk. Udeleženci se bodo soočili z razburljivimi potmi in progami, ki so posebej dizajnirane za avtomobile v tej kategoriji.

Po končanem marčevskem pomerjanju v Tosakni, se bo tekmovanje za pokal nadaljevalo v Tretinskem-Zgornje Poadižje, Benečiji, Lombardiji ter Emiliji Romanji, finalno rally tekmovanje pa bo potekalo septembra na otoku Elba.

Vsi avtomobili bodo opremljeni z Yokohama Advan A032 pnevmatikami.

“Zelo smo veseli, da lahko še naprej podpiramo ta dogodek” - pravi Giuseppe Pezzaioli, manager za Yokohama Itailja. “V teh letih smo zelo dobro sodelovali s Team Bassano in navdušenci nad zgodovinskimi avtomobili bodo lahko ponovno impresionirani nad vrhunsko zmogljivostjo in lastnostmi naših Yokohama pnevmatik.”

 

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.