Nahajate se tukaj

PORSCHE je izbral Yokohamo ADVAN Sport V105

Po tem ko je aprila Yokohama najavila tovarniško namestitev pnevmatik Yokohama BluEarth E70 na Toyotin novi popularni hibrid Prius, se pri Yokohami že veselijo novega poslovnega uspeha. Nemško podjetje Porsche AG je izbralo 19 colsko pnevmatiko Yokohama ADVAN Sport V105 za prvo vgradnjo na modele vozil 911, 718 Boxster in 718 Cayman. Porsce 911 bo opremljen s pnevmatikami dimenzije 235/40R19 spredaj in 295/35R19 zadaj, Boxster in Cayman pa z 235/40ZR19 spredaj in 265/40ZR19 zadaj. 

 

 

Yokohama ADVAN Sport V105 je pnevmatika, ki brez dvoma zagotavlja najboljšo kombinacijo zmogljivosti, oprijema in varnosti.

 

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.