Nahajate se tukaj

ADAC test 2015 - W.drive V905 med najboljšimi na suhem in mokrem terenu

Na lanskoletnem ADAC-ovem testiranju zimskih pnevmatik v Nemčiji je YOKOHAMA W.drive V905 dosegla izjemne rezultate v vodljivosti ter pri zaviranju na suhem in  mokrem cestišču. Zasedla je visoko 2. mesto med 19. testiranimi blagovnimi znamkami zimskih pnevmatik dimenzije 205/55 R16 91H.

Rezultati testiranj so pokazali, da je zmogljiva zimska pnevmatika Yokohama W.drive V905 izjemno stabilna, vodljiva in odlična pri zaviranju na suhi podlagi, prav tako pa je odlične ocene dobila tudi pri oprijemu na mokrem terenu in v snežnih pogojih.

ADAC testiranje se sicer izvaja v različnih vremenskih razmerah in vključuje ocenjevanje vodljivosti, varnosti, zaviranja in oprijema na suhi, mokri, zasneženi in ledeni podlagi, pa tudi obrabe pnevmatik in emisij hrupa ter porabe goriva.

Izjemno kakovostna zimska pnevmatika Yokohama W.drive V905 bo tako tudi letos vaša najboljša izbira za visoko zmogljiva osebna, SUV in urbana terenska vozila najuglednejših blagovnih znamk, saj z majhnim kotalnim uporom zagotavlja majhno porabo goriva in nudi odličen oprijem v vodi in snegu. Odlični rezultati lanskoletnega ADAC-ovega testiranja so dokaz, da napredna tehnologija Orange Oil, ki so jo  razvijali v Evropi, zimsko pnevmatiko Yokohama W.drive V905 z izpopolnjeno strukturo uvršča med najboljše pnevmatike na trgu.    

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.