Nahajate se tukaj

YOKOHAMA S.drive

Pošljite povpraševanje

Ognjena, zanesljivega oprijema in športnega srca – S.drive™ pnevmatike.
Vrsta pnevmatike: 

Uporaba:

  • Športna vozila,
  • Roadsterji

Prednosti:

  • Vrhunska zasnova z izbiro za tuning
  • Odlične lastnosti ne glede na vremenske pogoje
  • Visoke hitrostne zmogljivosti (do 300km/h)
  • Testirano in odobreno pri proizvajalcih vozil

Lastnosti:

  • Variabilna zasnova profilnih elementov
  • Tehnologija kanala v kanalu
  • Široka izbira velikosti

Ognjena. Kot vi.

Voznikom zagotavlja zanesljivost, da lahko iztisnejo največ iz svojega vozila. 
 

Agresiven oprijem. Tekoče upravljanje. Vrhunski nadzor.

S.drive™ je drzen dodatek Yokohamini paleti viskozmogljivih pnevmatik. S pomočjo najnovejših tehnologij in materialov S.drive zagotavlja izjemen oprijem in upravljanje. Več kot 70 različnih dimenzij pokriva večino šprtnih vozil in coupejev.

S.drive™ – Gre do konca, zahteva še več.

Zmogljivost je S.drive-ova moč in če iščete pnevmatiko, ki nudi ekstremen oprijem, upravljanje pri visokih hitrostih, ostro zavijanje in nenadno zaviranje –je to idealna brezkompromisna pnevmatika za vas. Z uporabo nanotehnologije so Yokohamini inženirji so z uporabo nanotehnologije zasnovali zmes s siliko, ki se prilagaja cestni površini, ter povečuje oprijem v mokrem in suhem vremenu. Posebna konstrukcija karkase preprečuje pregrevanje pnevmatike pri visokih hitrostih.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.