Nahajate se tukaj

YOKOHAMA C.drive2

Pošljite povpraševanje

Zanesljivost v zavojih in izjemen oprijem na vseh cestnih površinah.
Vrsta pnevmatike: 

Občutek zanesljivosti

Zanesljivost v zavojih in izjemen oprijem na vseh cestnih površinah mokrih in suhih je prednost pnevmatike Yokohama C drive 2. Prilagojenost na vse vremenske razmere, vam omogoča oredotočenje na vožnjo, ne da bi skrbeli za razmere na cesti. 
 

Tehnologija »Full Logic«

Izboljšana »Full Logic« tekalna površina postavlja nove standarde zanesljivosti.
Razporeditev kanalov je zasnovana tako, da pnevmatika nudi optimalen oprijem na suhih in mokrih cestah. Zmanjšano število kanalov na zunanji strani, zagotavlja zanesljiv prenos sil pri zavijanju in ohranja stabilnost v zavojih. Štirje vzdolžni kanali in spiralni odvodni kanali učinkovito in hitro odvajajo vodo med pnevmatiko in cestiščem. Posebne zareze diamantne oblike zmanjšujejo pritisk na centralni del pnevmatike in preprečujejo neenakomerno obrabo. 
 

Varnost in ekologija

Nova zmes s polimeri, ki ima večjo molekularno maso in povečano količino silike pnevmatiki daje oprijem in nizek količnik kotalnega upora. Nizek kotalni upor zmanjšuje porabo goriva.
Prepletanje dolgih polimerov povečuje moč pnevmatike in zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.