Nahajate se tukaj

YOKOHAMA C.drive

Pošljite povpraševanje

Kombinacija visoke tehnologije in vrhunskih zmogljivosti.
Vrsta pnevmatike: 

Pobegnite s C.drive

YOKOHAMA C.drive pnevmatike so kombinacija visoke tehnologije in vrhunskih zmogljivosti. Pnevmatike so poimenovane ».drive« - to pomeni vožnja, popolnoma preprosto, kot vožnja s pnevmatikami C.drive. 

Visoka zmogljivost in udobje v vašem dosegu

C.drive pnevmatike so testirane po vsem svetu. Yokohama s širokim naborom naprednih tehnologij za proizvodnjo pnevmatik, zagotavlja vrhunsko upravljanje vozila in zanesljivost v vseh vremenskih razmerah. Poleg dinamičnih lastnosti, je ena ključnih prednosti te pnevmatike "Lifetime Comfort" zasnova, ki omogoča tih in prefinjen občutek vožnje skozi celotno življenjsko dobo pnevmatike. C.drive pnevmatika se posebno izkaže v dežju, kjer z odličnim oprijemom omogoča varno pot domov za vso družino.

VARNOST v kritičnih trenutkih

Yokohama C.drive s svojim vrhunskim upravljanjem zagotavlja dodatno stabilnost vozila pri krmiljenju v kritičnih razmerah (pojav nenadne ovire, stoječa kolona ..). Poleg varnosti C.drive predstavlja izboljšavo voznih lastnosti vašega vozila, ker je pnevmatika zasnovana za dinamično in udobno vožnjo z nizkim hrupom v vozilu, skozi celotno življenjsko dobo pnevmatike.

Zanesljivost v dežju

Vožnja v dežju je lahko neprijetno doživetje, predvsem zaradi slabe vidljivosti ostalih udeležencev v prometu in prometnih znakov. V hudem nalivu je cesta, po kateri vozimo, težko vidna. Prah in ostanki olja lahko še dodatno dramatično poslabšajo oprijem. Možna je celo izguba stika s cestiščem pri akvaplaningu na lužah. C.drive-ova zmes s silico oprijema cestišče na mikroskopski ravni in s tem zagotavlja vrhunski oprijem na mokrem. Široki odvodni kanali skrbijo za učinkovito odstranjevanje vode na stični površini med pnevmatiko in cestiščem.

O nas

Famm Co. d.o.o.
Obrtna cona Logatec 10a
1370 Logatec
www.fammco.si
info@yokohama-online.si

Prijava na novice

Spoštovani, skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) vas seznanjamo, da vaše elektronske naslove uporabljamo samo za namene obveščanja o novostih na naši spletni strani www.yokohama-online.si. Pri tem ravnamo skrbno in vaših elektronskih naslovov ne obdelujemo in ne uporabljamo za nobene druge namene. Prosimo vas, da označite, da se strinjate z načinom obveščanja:

S klikom na spodnji gumb potrdite, da želite prejemati obvestila o novostih na naših spletnih straneh. Če elektronskih sporočil kasneje ne boste več želeli prejemati, se lahko vedno odjavite preko povezave v nogi vsakega elektronskega sporočila ali pa nam pošljete zahtevek za izbris na spletnaprodaja@fammcommerce.si

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.